T-Golf Calvia - PonienteGeopend in 1978 met een fantastisch John Harris ontwerp is T Golf Calvia - Poniente een van de oudste en meest gerespecteerde banen op Mallorca.

 

Omschrijving golfbaan

Slechts 12 km van de stad Palma. De brede fairways en grote greens zorgen voor een enorme uitdaging voor elk niveau golfer.

De 18 holes, par 72, meten 6.430 meter en lopen door prachtige glooiende heuvels. Majestueuze dennen, vijftien meren, talloze bunkers combineren allemaal om dit een van de leukste rondes te maken die je ooit zult spelen. Alleen al het uitzicht vanaf de 8e en 11e hole is een bezoek waard en geeft de speler waardering voor de ruige schoonheid van deze baan.

"Hole 14 is naar mijn mening een van de beste Par 4's die ik in mijn leven heb gespeeld. Deze hole, zou ik zeggen, is de ster van zijn prachtige ontwerper John Harris. De sensaties die de speler voelt aan de tee, de verleidingen en gevaren, de perfecte plaatsing van de bunkers, het meer, strategisch geplaatst in de lijn van het spel, de symbolische watermolen, de buitengrenzen en het ontwerp van de green zijn uniek. Elke speler, hoe vaak hij deze hole ook speelt, zal deze hole altijd weer anders beleven. Voor mij, als golfbaan architect, heeft het als les gediend "(Pepe Gancedo).


Kenmerken

Holes: 18

Type: Championship course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6430 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: John Harris - 1978

 

Adresgegevens

Camí Cala Figuera, s/n, 07181, Balearic Islands

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range (overdekt)

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Trolleyverhuur (handmatig)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073