Son Termens GolfSon Termens is een golfbaan die beschouwd wordt als uitdagend, maar niet overdreven moeilijk, gebouwd op wat vroeger een jachtgebied was. Het ligt ongeveer 10 kilometer ten noorden van de hoofdstad Palma.

Omschrijving golfbaan

Deze baan ligt in de schaduw van de Tramuntana bergketen, waarbij volledig gebruik is gemaakt van het heuvelachtige natuurlijke terrein. Er zijn aantrekkelijke glooiende fairways gecreëerd op deze par 70 baan.

De ontwerper heeft voorzien in een aantal zeer snelle greens die worden beschermd door bunkers, bomen en ravijnen. Alhoewel het geen bijzonder lange baan is, wordt accuratesse bij het korte spel vereist. De baan stijgt gestaag waardoor u een prachtig uitzicht krijgt over het landschap waarvan u kunt genieten bij uitkijk punten langs de back 9.

Als u op de golfbaan bent heeft u zicht op het enige gebouw, het aantrekkelijke oker kleurige clubhuis in Mallorcaanse stijl, de perfecte plek voor bezinning en ontspanning, waar u na uw ronde kunt genieten van een panoramisch uitzicht over de golfbaan.

Deze baan wordt beschouwd als een van de meest milieubewuste op het eiland.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 70

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5582 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Grupo Harris - Jose Rodriguez - 1998

 

Adresgegevens

Carretera Esgleieta ,s', KM. 1007110 Bunyola (Mallorca), España

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073