Son Gual GolfEen prachtige golfbaan in het hart van Mallorca!

Golf Son Gual, aangelegd op prachtig Mallorcaans terrein, net ten oosten van de hoofdstad Palma, is de realisatie van de droom van één man. Adam Pamer, een zelfverklaarde golffanaat, bezoekt het eiland sinds 1974 en kocht er een vakantiehuis in 1994. Gefrustreerd door de slechte staat en de service die hij op veel van de golfbanen van het eiland ervoer, begon hij zijn eigen droomgolfbaan te bouwen en nam drievoudig Duits amateurkampioen, Thomas Himmel, in dienst om de nieuwe Golf Son Gual te creëren. Himmel heeft wonderen verricht en een voortreffelijke golfervaring geleverd bij Golf Son Gual die naadloos opgaat in het lokale landschap van Mallorca.

Golf Son Gual vestigt zich snel als een van Europa's beste golfbanen. Son Gual, dat is aangelegd over prachtig golvend terrein, net buiten Palma, is vergeleken met Augusta National, door voormalig Masters-kampioen Ian Woosnam. De prachtige 18-holes, 6621 meter lange golfbaan bevat een van de mooiste collecties par drie die te vinden zijn en een uitstekende afsluitende hole.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland baan

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6621 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Thomas Himmel - Adam Pamer - 2007

 

Adresgegevens

Ma 15 - Palma - Manacor, Km 11,5

07199 Palma, Balearic Islands

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Club verhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range (overdekt)

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Trolleyverhuur (handmatig)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073