Son Antem Golf WestSinds de opening in 2001 is de West baan een spannende uitdaging voor alle golfers. Aangelegd in open landschap biedt het een echte championship ervaring

 

Omschrijving golfbaan

De golfbaan loopt in twee lussen van negen holes, met waterpartijen op vier van de 18 holes. De door bomen omzoomde fairways zijn recht met een achtergrond van zacht glooiende heuvels waardoor het een schilderachtig geheel vormt, maar waar de afstanden bedrieglijk kunnen zijn. U krijgt te maken met een aantal waterhindernissen en strategisch geplaatste bunkers.

De laatste hole biedt een echte uitdaging met links een waterhindernis bij een dogleg links van de fairway. De 18e hole verlaat u met het gevoel dat u een verfrissing in het clubhuis echt heeft verdient.

De golf school professionals zijn beschikbaar met advies over alle aspecten van het spel.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Resort course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6293 meter

Handicap m/v: 27/35

Ontwerp: Francisco Lopez Segales - 2001

 

Adresgegevens

Carretera Ma 19, Salida 20, Llucmajor . Mallorca, 07620 Spain

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier hieronder in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073