Son Antem Golf EastDe Son Antem East Course wordt gezien als zeer geschikt voor beginners en geoefende golfers die hun spel willen verbeteren. Tijdens de front 9 wordt de moeilijkheidsgraad rustig opgebouwd, de back 9 biedt echte uitdaging.

 

Omschrijving golfbaan

Ontworpen voor golfers die relaxed 18 holes willen spelen, met niet al te veel verrassingen. Relatief brede fairways met vijf meren die interessante waterhindernissen bieden. De approach naar de greens vraagt nauwkeurigheid en creativiteit.

De Oost baan is een populaire keuze voor golfers die tijdens hun eerste dagen willen spelen in Mallorca, ter voorbereiding op de meer uitdagende banen op het eiland.

Aangelegd op de plek van een oud jachthuis. De golfbaan beschikt over een prachtige flora en fauna waarvan u kunt genieten tijdens het spel.

De golf school professionals zijn beschikbaar met advies over alle aspecten van het spel.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Resort course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6274 meter

Handicap m/v: 54/54

Ontwerp: Francisco Lopez Segales - 1994

 

Adresgegevens

Carretera Ma 19, Salida 20, Llucmajor . Mallorca, 07620 Spain

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073