Real Golf de BendinatReal golf de Bendinat, de perfecte combinatie tussen schoonheid en locatie.

 

Omschrijving golfbaan

Ontworpen door Martin Hawtree in 1986 en ligt 7 km ten westen van Palma in een uitgestrekte bosrijke vallei in het hart van de urbanisatie Bendinat, bestaat uit 18 holes (Par 70) waarin men geniet van de perfecte combinatie van schoonheid en natuur met een spectaculair uitzicht op de baai van Palma, Cabrera en Bendinat Castle.

Gelegen tussen de zee en de bergen bieden de 5.660 meter de golfer een unieke speelervaring.

Naast de golfbaan, heeft de golfer ook het gebruik van driving range, putting green en chipping area om zijn spel te oefenen en te perfectioneren.

Het clubhuis ligt op een steenworp afstand van de 1e tee met een zorgvuldig gekozen inrichting, het wordt gekenmerkt door de comfortabele lounge en een compleet aanbod van diensten.

Het restaurant bestaat uit een groot terras en een ruime eetkamer met een spectaculair uitzicht op de 18e hole en het kasteel van Bendinat. Er is een zeer compleet menu met enkele van de beste nationale gerechten, waardoor het een ideale locatie is om uit te rusten na een dag golfen of gewoon om te genieten van de lokale gastronomie met een gevarieerde selectie van goede gerechten.

Real Golf de Bendinat is geopend in 1986 (met 9 holes) en uitgebreid in 1995. Is 5.660 meter lang met 18 holes (Par 70).

De baan van Real Golf Bendinat fascineert zijn spelers dankzij de combinatie die wordt aangeboden tussen vallei en berg, met holes die een interessante strategie vragen om goed resultaat te verkrijgen.

De meeste holes zijn goed gedefinieerd met bomen van de tee en de green wordt beschermd door bunkers en / of meren, waardoor de speler zorgvuldig het schot moet kiezen. Het beloont spelers die de juiste keuzes hebben gemaakt met een goede score.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Championship course

Par: 70

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5660 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Martin Hawtree - 1986

 

Adresgegevens

Campoamor s/n, 07181 Bendinat, Illes Balears

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range (overdekt)

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Trolleyverhuur (handmatig)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073