Pula Golf ResortHet verborgen juweeltje van Mallorca!

In het noordoosten van Mallorca, vlakbij de stad Son Servera, ligt Pula Golf, een complex dat golf, gastronomie en een hotel combineert. Alles in een aangenaam, bijzonder en exclusief kader dat tegelijk heel persoonlijk en uniek is.

Pula Golf Club is erg veeleisend. Alle holes zijn anders. Twee meren en een rivier beïnvloeden meerdere holes. De 11e, een par-3 van 201 meter, is de moeilijkste van de baan en de langste holes zijn de 8e (558 meter) en de 13e (545 meter).

In de omgeving kunnen bezoekers de archeologische overblijfselen van het Talaiotische tijdperk binnen Pula Golf Resort bewonderen, die goed bewaard zijn gebleven. Een gebied met goed bewaard gebleven natuurlijke schoonheid.

De golfbaan van Pula werd in 1995 opgericht en tussen 2004 en 2006 volledig opnieuw ontworpen door José María Olazábal om te voldoen aan de eisen van internationale en professionele golf. Het is omgevormd tot een grote en nette golfbaan, par 72 van 6.246 m waar 14 van de 18 holes uitzicht bieden op de green vanaf de tee en de overige 4, vanaf de 2e slag.

Pula Golf heeft een grote driving-range van twee niveaus, waarvan één overdekt en twee putting-greens. Eveneens wordt een Shortgame-Area aangeboden met 3 pitching-greens en een grote chipping-green om alle soorten schoten rond de greens te oefenen.

Pula Golf is het toneel geworden van zeer belangrijke evenementen zoals de PGA European Tour Championships Mallorca, Mallorca Skin Games en o.a. het Olazábal & Nadal Invitational.

Bourdy, Hanson, Jiménez, Gonzalo Fernández Castaño, Álvaro Quirós, Olazábal, Darren Clarke, Molinari, Kaymer, Canonicca, Sergio García, Rafa Nadal, etc. zijn enkele van de grote persoonlijkheden die in Pula Golf hebben gespeeld.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6246 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: 1995 - Re-design 2004 José María Olazábal

 

Adresgegevens

Carretera Son Servera-Capdepera, km3

07550 - Son Servera - Islas Baleares - España

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073