Maioris GolfHet enige wat je wilt is golfen!

Gelegen in het zuiden van het eiland Mallorca (Llucmajor), wordt de 12 jaar oude golfbaan Golf Maioris met 6.300 meter lengte gedefinieerd als een van de jongste banen op Mallorca.

De 18-holes par 72 baan is gecreëerd in 2006 door R.S Group. De eerste 9 is als een Schotse links met hobbelige greens, terwijl de back 9 een typisch Amerikaans ontwerp volgt, waarbij zoveel mogelijk de natuurlijke omgeving wordt gerespecteerd en behouden naar de topografie van het terrein.

Golf Maioris ligt in een perfecte omgeving, met een microklimaat dat 300 dagen zon per jaar biedt, de ideale keuze om volop te genieten.

Golfclub Maioris ligt op 15 km van de luchthaven van Palma de Mallorca en heeft een van de meest bevoorrechte locaties in de omgeving. We raden je aan om direct je starttijd te boeken op Costa Golf.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Links / Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6026 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: R.S. Group - 2006

 

Adresgegevens

Camí de Cabo Blanco, Km 7, 07609, Illes Balears

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073