Golf Santa PonsaGolf Santa Ponsa onderscheidt zich als een van de belangrijkste golfbanen in Mallorca, met de meeste evenementen, gastheer voor nationale en internationale wedstrijden:

 

Omschrijving golfbaan

Golf Santa Ponsa werd geopend in 1977 en heeft 18 holes (Par 72) met een totale lengte van 6.543 meter. Hole 10 is een van de langste Par 5's in Europa.

Ontworpen door Folco Nardi (samen met Pepe Gancedo), heeft Golf Santa Ponsa een oppervlakte van 73 hectare en is een lange baan met meren en een grote verscheidenheid aan bomen (olijf, den, amandel, enz.). Het spreekt alle soorten spelers aan dankzij de brede fairways en de Tee´s waar long hitters zich zullen vermaken zonder het korte spel te vergeten dat op een goed resultaat is afgestemd.

Golf Santa Ponsa onderscheidt zich als een van de belangrijkste golfbanen in Mallorca, met de meeste evenementen, gastheer voor nationale en internationale wedstrijden:


Kenmerken

Holes: 18

Type: Championship course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6543 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Folco Nardi & Pepe Gancedo - 1977

 

Adresgegevens

Carrer Berenguer de Palou, 2, 07180 Santa Ponça, Islas Baleares, España

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range (overdekt)

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Trolleyverhuur (handmatig)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073