Club de Golf Son ServeraMooi, uitdagend, eerlijk en leuk, de golfbaan van Son Servera biedt voor elk wat wils.

 

Omschrijving golfbaan

Son Servera is, voor het grootste deel, een zachtglooiende parklandschap golfbaan met royale fairways. Een slechte slag zal niet al te veel problemen veroorzaken.

Het slechte schot wordt veel waarschijnlijker bestraft met de interventie van een van de vele groenblijvende eiken, dennen, olijfbomen, johannesbroodbomen en palmbomen die langs de baan staan en de weg naar de pin blokkeren.

De holes 3 t/m 7 zijn ongetwijfeld anders, omdat smalle, met bomen omzoomde fairways tussen de heuvels liggen en meanderen tussen de meren en pijnbomen, waardoor dit stuk de lastigste test op de baan wordt.

De greens zijn subtiel golvend en waterhindernissen zijn een versterkende functie op 6 holes. Er is echter altijd een reeks shots beschikbaar die realistische opties bieden voor zowel ervaren als meer bescheiden spelers.

Alle delen van de baan bieden mooie uitzichten op de met pijnbomen begroeide bergen die het parcours beschermen tegen de ergste stormen en vanuit vele holes zijn er schitterende uitzichten over de baai van Cala Millor.

Op verschillende tijdstippen van het jaar dragen bloeiende oleanders en bougainvilles bij aan de kleuren en de talloze hazen, eenden en andere vogels die er in overvloed zijn, dragen ook bij aan het gevoel dat de baan echt een speciale plek is.

De baan heeft een par 72 en off-off tees is de lengte 5.844 meter voor mannen en 4.937 meter voor dames. Op niet-toernooidagen worden de tees naar voren verplaatst, waardoor bezoekers en gasten een leuke en eerlijke uitdaging wordt geboden.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5844 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: - 1967

 

Adresgegevens

Entrepalos. Club de Golf Son Servera.

Costa de los Pinos,

07559 Son Servera, Islas Baleares

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range (overdekt)

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Trolleyverhuur (handmatig)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073