Club de Golf PollençaOver Club de Golf Pollença
De Club de Golf de Pollença ligt in het noordoosten van het eiland Mallorca, in Pollença. De golfbaan ligt op slechts 35 minuten van de internationale luchthaven van Palma en op twee kilometer van Pollença, een prachtig deel van het eiland dat in het noorden wordt begrensd door de zee.

De club heeft een ronde van 9 holes en het is een golfbaan van gemiddelde moeilijkheidsgraad, zeer golvend en kort met veel bomen en talloze natuurlijke gevaren. De greens worden in perfecte staat onderhouden en er zijn twee meren en veel inheemse vegetatie, vooral olijf- en pijnbomen. De par-5 5e hole is een echte uitdaging, met zijn lange en smalle fairway, gedeeltelijk omzoomd met bomen die leiden naar een green met twee niveaus en twee bunkers aan de rechterkant.

Passie voor golf
In 1986 werd de Pollença-golfbaan, ontworpen door José Gancedo, ingehuldigd met als doel deze sport naar Pollença te brengen en zo het toeristische aanbod van een van de meest bezochte gemeenten van Mallorca aan te vullen en ook golf onder de gemeenschap te promoten.

De golfbaan bevindt zich op het landgoed "Ca'n Porquer" bij de ingang van Pollença en verwelkomt degenen die de gemeente bezoeken en integreren in het landschap. Vanaf de golfbaan van Pollença kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de Sierra de Tramuntana, de baaien van Pollença en Alcúdia en het natuurgebied van S'Albufereta aan de horizon.

Gekenmerkt door twee van de langste holes van Mallorca, is Golf Pollença van gemiddelde moeilijkheidsgraad met golvende fairways, beschermd door bomen en andere obstakels, ideaal voor spelers met elke handicap. Je zult niet teleurgesteld zijn!

Vanwege onze toewijding aan het milieu en in overeenstemming met de wetten van de Balearen, wordt de golfbaan van Pollença besproeid met gezuiverd water.


Kenmerken

Holes: 9

Type: Parkland course

Par: 35

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 2574 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: José Gancedo - 1986

 

Adresgegevens

Ctra. Palma - Pollença, km. 49.3
07460 Pollença
Illes Balears

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073