Canyamel GolfDe golfbaan van Canyamel is een van de meest pittoreske golfbanen die u op het eiland kunt vinden. Vanaf de 4e hole is het naburige eiland Menorca te zien.

De Canyamel baan is in 1988 ontworpen door Jose Gancedo en is gelegen in het noordoosten van Mallorca te midden van 2 belangrijke toeristische gebieden.

Bij de aanleg van de glooiende greens werd sterk rekening gehouden met de natuurlijke omgeving. De 2 moeilijkste holes zijn de 3e met een dogleg naar links en de 9e dankzij een oud Mallorcaans stenen huis in het midden van de fairway.

Na de tweede 9 die uit lange, smalle fairways bestaat, kunt u zich ontspannen in een typisch Mallorcaans restaurant, op een schitterend terras met uitzicht op de golfbaan en de spectaculaire glooiende heuvels van het platteland van Canyamel.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 73

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6185 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: José Gancedo - 1988

 

Adresgegevens

Avd d´es Cap Vermell, 07589 Capdepera, Illes Balears

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073