Arabella Golf - Son QuintGeïnspireerd door plezier

Golf Son Quint is de jongste golfbaan van het eiland, ingehuldigd in 2007. De lange en open baan maakt een uitgebreider spel mogelijk, waar leden en beginners meer dan blij mee zijn.
Dit jaar hebben we holes 8 en 9 opnieuw ontworpen om ze aantrekkelijker te maken, door hole nummer 9 om te zetten in een par 3. We hebben ook de Tee van hole nummer 3 vergroot.
Daarnaast hebben we enkele verbeteringen doorgevoerd op andere delen van de golfbaan, zoals het vernieuwen van het oefenterrein; uitbreiding van enkele afwateringszones; het herstellen van verschillende plantaardige grondlagen, evenals enkele paden; het vergroten van het irrigatiesysteem in behoeftige gebieden; en zelfs veel ruige gebieden opruimen. Met dat alles hopen we de game-ervaring bij Golf Son Quint grotendeels te verbeteren.

Signature hole Son Quint Golf
We raden je aan vooral te genieten van holes 8 en 17, vanwaar je een spectaculair uitzicht over Palma hebt.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5929 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: 2000

 

Adresgegevens

Camí de Son Vida, 38
E07013 - Palma de Mallorca
España

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Club verhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073