Arabella Golf - Son MuntanerGeïnspireerd door uitmuntendheid

Golf Son Muntaner is een golfbaan die is ontworpen om uw verwachtingen te overtreffen. In 2016 hebben we een ambitieus project uitgevoerd door nieuwe grassoorten volledig in te zaaien op de golfbaan. De nieuwe Bermuda Celebration werd op elke fairway gezaaid en Agrostis V8 werd gekozen vanwege de vergrootte greens. Met dit proces wordt Golf Son Muntaner een referentiegolfbaan voor elke golfliefhebber en een van de beste Europese golfbanen.

Een buitengewoon ontwerp, greens die continue uitdagingen voorstellen en een zorgvuldig onderhoud tot in de details maken het spelen van deze baan een verplichting voor de golfers die Mallorca bezoeken.

Deze golfbaan is gericht op uitmuntendheid, heeft een oefenterrein met driving range en pitching-gebied, en heeft de grootste putting green van het eiland.

Signature hole Son Muntaner Golf
We raden u aan speciaal de 5e en 6e holes te bezoeken, die opnieuw zijn ontworpen, waardoor de golfbaan nog competitiever wordt. In de tweede ronde is het de moeite waard om "Na Capitana" te bewonderen, de oudste duizendjarige olijfboom op Mallorca en gecatalogiseerd als een enkelvoudige boom.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5985 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: 2000

 

Adresgegevens

Camí de Son Vida, 38
E07013 - Palma de Mallorca
España

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073