Andratx Golf CourseDeze 18 holes championship golfbaan wordt beschouwd als een van de mooiste en meest veeleisende golfbanen in Europa.

 

Omschrijving golfbaan

De baan biedt lange holes die perfekt zijn geintegreerd in het heuvelachtige terrein, met adembenemende landschappen die overal een spectaculair uitzicht bieden, in het bijzonder over de baai van Camp de Mar op de tee van hole 8.

De uitdagende smalle fairways zijn fijnzinnig aangelegd met traditionele Mallorcaanse stenen muren. Meer dan 60 bunkers (gevuld met kwarts wit zand), blinde holes in overvloed en de zeven meren zorgen voor een bijzondere golf ervaring.

Om u een voorbeeld te geven over gevoel voor humor met betrekking tot de obstakels waarmee u zult worden geconfronteerd... De eerste hole van deze baan heet "Heaven Help Me".

Drie verschillende grassoorten maken het gemakkelijk de bal te vinden op de fairway, rough of green. De baan wordt beoordeeld als redelijk tot moeilijk.

Een bijzondere faciliteit op Andraxt is de driving range, die algemeen wordt beschouwd als de beste oefenfaciliteit die Mallorca te bieden heeft. Het heeft tot tevreden klanten geleid zoals supermodel Claudia Schiffer, tennis ster Boris Becker en Hollywood legende Michael Douglas.

De faciliteiten zijn van top kwaliteit en geschikt voor alle spel niveaus. Het verbeteren van uw korte spel is geen probleem evenals approach, chipping en pitching dankzij drie oefenbunkers en een grote putting green.

De driving range is meer dan 300 meter lang met verschillende doelen en markers. U kunt kiezen tussen gras tees of kunstgras. U kunt gebruik maken van afgesloten of overdekte afslagplaatsen voor privacy of om simpelweg te genieten van de Mallorcaanse zon.

De Golf school beschikt over volledig gekwalificeerde, meertalige PGA professionals met een ruime Europese ervaring, die in staat zijn om alle aspecten van het spel te analyseren. Er wordt daarbij gebruik gemaakt van de nieuwste media technieken.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Championship course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6089 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: David McLay Kidd - 2000

 

Adresgegevens

Carrer Cromlec 1
07160 Camp de Mar
Mallorca

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range (overdekt)

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Trolleyverhuur (handmatig)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073