Vidago Palace GolfDe uitstekende Vidago Palace-golfbaan is opnieuw ontworpen door Cameron & Powell van een origineel van Mackenzie Ross, gebouwd in 1936. De baan is nu volledig herbouwd volgens de USGA-specificaties voor greens en tees, en is omgevormd tot een Par 72. De baan is nu geschikt voor internationale kampioenschappen, met behoud van de identiteit van het oorspronkelijke ontwerp en een getrouwe weerspiegeling van de schoonheid.

 

De kenmerken zijn onder meer tees en greens van hoog niveau, strategische ligging van bunkers en greens die een perfect zicht vereisen om hun oneffenheden te beoordelen. Als gevolg hiervan zal de golfbaan van Vidago Palace de meest ervaren speler verrassen en uitdagen.

 

In de golfbaan zijn er grote contrasten die het bijzondere respect voor de natuurlijke omgeving gemeen hebben. Een kenmerk van deze baan zijn de keermuren bij alle tees, gebouwd in lokale steen en eeuwenoude bomen. De eerste vier holes die in het honderdjarige Vidago Palace worden gespeeld, anticiperen op de volgende 11, helemaal opnieuw gebouwd in de Oura-vallei. De laatste 3 worden gespeeld in het bovenste deel van de baan met het geweldige en magnifieke uitzicht op heuvels en dorpen. Elke hole is een uitdaging en elk van de laatste 9 is compleet anders dan de vorige, dus golfers kunnen testen en genieten van het volledige scala aan slagen.

 

De onlangs uitgebreide baan omvat een golfacademie, een driving range van 340 meter, een chipping zone en 2 putting greens. Buggy's, trolleys, elektrische trolleys en clubverhuur zijn verkrijgbaar bij het Club House.

 

De dresscode vereist dat overhemden kragen en mouwen hebben. Het dragen van jeans en trainingspakken op het veld is niet toegestaan. Het is ook verplicht om zachte spikes te gebruiken.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6308 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Mackenzie Ross / Cameron & Powell

 

Adresgegevens

Parque de Vidago, Apartado 16, Vidago, Portugal

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range (overdekt)

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douche


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073