Miramar Club de GolfMiramar Golf Club is een 9-holes golfbaan in traditionele links-stijl en een van de oudste (opgericht in 1932) en meest traditionele golfbanen in Portugal. Gelegen in het noorden van Portugal, aan de kust, loopt de golfbaan Miramar langs de stranden tussen Espinho en Porto.

 

De historische Miramar-golfbaan is onlangs gewijzigd onder toezicht van Howard Swan, die de oorspronkelijke lay-out uit 1934, geproduceerd door Mackenzie Ross, opnieuw heeft ontworpen. De Miramar-golfbaan gaat gepaard met het typische uitzicht op de oceaan van de noordkust van Portugal. Sommige tees van Miramar liggen op de top van zandduinen. De renovatiewerken zijn voornamelijk doorgevoerd bij holes 3 en 8, waardoor de Miramar golfbaan 100 meter langer is.


Kenmerken

Holes: 18 (2x9 rood en geel)

Type: Links course

Par: 68

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5292 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Mackenzie Ross - 1932 / Howard Swan

 

Adresgegevens

Av. Sacadura Cabral, 4405-013 Arcozelo, Portugal

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range (overdekt)

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douche


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073