Estela Golf ClubVaak is het ofwel te warm of te koud om een rondje golf te spelen, maar niet op deze Championship Course, waar u in de zomer wordt verfrist met een koele Atlantische bries en in de winter het voordeel heeft van de warme Golfstroom, voor de perfecte temperatuur.

 

Omschrijving golfbaan

Halverwege, tussen de Spaanse grens en de fraaie oude havenstad Porto, vindt u de prachtige Championship links baan Estela met een fantastisch uitzicht op de Atlantische kust. De baan ligt op slechts 20 minuten rijden van het centrum van Porto en het internationale vliegveld en is daarom een van de meest populaire golfbanen in de omgeving.
 
Aanvankelijk begint u uw ronde met een aantal niet al te moeilijke holes, met slechts een dogleg in de eerste negen. De tweede negen is ingewikkelder aangezien u hoofdzakelijk bergopwaarts speelt en u te maken krijgt met een paar strategische waterhindernissen. De hele baan bevindt zich langs de Atlantische kust, zodat tijdens uw spel volop zult genieten van de heerlijke zeelucht en het rustgevende geluid van de golven. En zoals een echte links baan betaamd.... U zult rekening moeten houden met de wind.

Nadat u de strijd hebt geleverd, kunt u in het Clubhuis nippen van een glas heerlijke Port. Het Clubhuis is gebouwd op een hoger gelegen deel van de baan, zodat u de hele tijd van de zee kunt genieten. De Club biedt pitching en putting greens, een driving range, een pro shop, een fitnesscentrum met sauna en een fantastisch strand. Vergeet niet om een heerlijk Portugees gerecht in het prachtige restaurant uit te proberen.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Links course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6300 meter

Handicap m/v: 28/36

 

Adresgegevens

Lugar do Rio Alto
Estela 4570-242 Póvoa de Varzim

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range (overdekt)

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073