Axis Golf Ponte de LimaAxis Golf werd ingehuldigd op 15 september 1995.

 

Het is een golfbaan in Ponte de Lima met een 18-holes golfbaan par 71 van 6005 meter, gelegen op 2 km van Ponte de Lima en ongeveer 70 van de luchthaven van Porto (via de A3 of snelweg A28).

 

Op deze baan zullen golfliefhebbers, professionals of amateurs alle condities vinden voor een geweldig dagje golf. De prachtige natuurlijke omgeving zorgt voor ontspanning en mentale rust.


Gelegen in het landelijke gebied van Ponte de Lima, is de golfbaan een mix tussen vlak en heuvelachtig, de eerste negen holes zijn heuvelachtig en de tweede negen zijn wat vlakker.

 

Deze unieke kenmerken in de noordelijke regio verrukken spelers met het fantastische uitzicht over de Lima-vallei en het contact met het typische platteland van Minho.

 

In het midden van de baan, tussen holes 1, 10, 9, 18, bevindt zich het clubhuis met receptie, Proshop, verhuur van trolleys, clubs, restaurant, bar, terras, sauna's, zwembad en televisiekamer. Er zijn ook 2 tennisbanen beschikbaar.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 71

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6005meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: 1995

 

Adresgegevens

Quinta de Pias - Fornelos
4990-620 Ponte de Lima | Portugal

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range (overdekt)

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douche

Tennisbanen


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073