Amarante Golf ClubGolfe de Amarante, geopend in 1997, werd ontworpen door de Portugese architect Jorge Santana da Silva, die erin slaagde de nodige ingrediënten in de Amarante-baan met succes te combineren: natuur in de pracht van al zijn rust en schoonheid met 18 holes pure uitdaging.

 

Omdat het geen erg lange baan is, hebben de 18 holes van de baan drie Par 5-holes, acht Par 4-holes en zeven Par 3-holes.

 

Deze baan vraagt een goede inschatting over afstanden en een nauwkeurig korte spel. Die voorwaarden zorgen voor een aangename en constante uitdaging waarbij alle vaardigheden van de speler op de proef worden gesteld. De greens verdienen speciale aandacht, omdat hun golvingen extra concentratie nodig hebben.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 68

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5530 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Jorge Santana da Silva - 1997

 

Adresgegevens

Quinta da Deveza, 4600-593 Amarante, Portugal

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range (overdekt)

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douche


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073