Palheiro GolfBaan op subtropisch Madeira. Kunt u zich het uitzicht voorstellen op Madieran de hoofdstad Funchal en de schitterende Atlantische Oceaan vanaf deze 500 meter boven de zeespiegel liggende golfbaan?

 

Omschrijving golfbaan

Deze baan is in 1993 ontworpen door de uitmuntende golf architect Cabbel B. Robinson, een baan waar u absoluut moet spelen. Zoals bij de meeste plaatsen op dit eiland, zult u het gevoel hebben in het paradijs te zijn.
Dit 200 jaar oude landgoed is gecreeërd tot een golfbaan met natuurlijke schoonheid en ongekunstelde hindernissen.

De valleien en bergkammen van het ruige terrein van Madieran geven een extra dimensie aan de baan. Van het begin tot het einde is concentratie nodig want nauwkeurigheid is vereist als u hier een goede ronde wilt lopen. Natuurlijke obstakels, geuren van de prachtige exotische bloemen en de vrolijk tjilpende vogels kunnen uw aandacht afleiden.

Het clubhuis met spectaculaire uitzichten is de plek waar u na uw spel wilt zijn. Op het terras zou u een eeuwigheid kunnen genieten van een welverdiend drankje, maar een goddelijke maaltijd wacht u in het restaurant van de traditionele keuken van Madieran.

Alles wat u nodig heeft kunnen de experts van de pro shop u bieden, zij staan klaar om u met professionele adviezen van dienst te zijn.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5859 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Cabell B. Robinson - 1993

 

Adresgegevens

Rua do Balancal nº 29
9060-414 Funchal

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Fitness centrum

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073