West Cliffs GolfDe nieuwe golfbaan is ontworpen om perfect in de natuurlijke omgeving te passen en een van de mooiste golfervaringen te creëren.

 

Omschrijving golfbaan

De natuur is er in overvloed en vanuit elke hole is er een prachtig uitzicht over de Atlantische Oceaan en de lagune van Óbidos.

Ongerept
Het gevarieerde landschap en natuurlijke landschap werd zo ongestoord mogelijk verlaten om een unieke 18-holes golfbaan van wereldklasse te creëren langs de zilveren kust.

Het bestaande terrein is "natuurlijk glooiende zandduinen en kustvegetatie" afgewisseld met gebieden met dennenbossen met uitzicht op zee vanaf verschillende hoogten boven de kliffen en permanent uitzicht op de Atlantische Oceaan en de nabijgelegen Lagos van Óbidos.

De baanindeling is het resultaat van een langetermijnstudie van de terreinomstandigheden en -kenmerken om de natuurlijke schoonheid en het ecologische evenwicht van de site te behouden. Het was altijd hier. We hebben de natuur hier geperfectioneerd.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Links course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6382 meter

Handicap m/v: 36/36

Ontwerp: Cynthia Dye - 2017

 

Adresgegevens

Estrada do Rio Cortiço, 4
2510-665 VAU - Óbidos
PORTUGAL

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches

Tennisbaan


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073