Royal Obidos GolfOntworpen door de grote Seve Ballesteros en geopend in 2012, biedt deze frisse en vooruitstrevende par 72 baan uitdagingen, faciliteiten en voorzieningen naar de hoogst mogelijke standaard.

 

Omschrijving golfbaan

De Royal Obidos golfbaan profiteert van ervaring en moderne technologieën. Het ontwerp zorgt ervoor dat de baan speelbaar en nog belangrijker aangenaam is, ongeacht uw tee keuze en handicap.

De eerste negen holes bieden uitzicht op de prachtige Lagoa de Óbidos (lagune), met de 3e hole, bekend om zijn op een eiland gelegen green waarbij een zorgvuldige clubkeuze is vereist.
 
Als u aan de laatste negen begint ontkomt u er niet aan om van het adembenemende uitzicht over de Atlantische Oceaan te genieten, maar het water is hier niet alleen voor het uitzicht. Zes holes krijgen te maken met een ingewikkeld systeem van meren en stromen.

Een van de hoogtepunten is de 18e hole, par 5 van 490m, waarbij u de drive tussen de fairway bunkers moet plaatsen, om het water aan de linkerkant te vermijden. Een juiste aanpak bij de green zal voor een goede finish zorgen!

Het moderne, ruime clubhuis is de thuisbasis van de golfschool met pro shop, driving range faciliteiten, douches, kleedkamers en opslagruimte voor uw clubs.

Met ontspannende en comfortabele lounges, terrassen en The Legend Restaurant zult u een perfecte golfdag in stijl kunnen afsluiten met heerlijke drankjes, hapjes en een gastronomisch diner.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Championship course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6695 meter

Handicap m/v: 36/36

Ontwerp: Severiano Ballesteros - 2012

 

Adresgegevens

Cabeço da Serra - Óbidos
2510-665 Vau, Portugal

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range (overdekt)

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073