Riba Golf 2Ontworpen als een ledenbaan door voormalig Ryder Cup speler Michael King wordt deze baan beschouwd als een meer ontspannen ronde golf in vergelijking met zijn zusterbaan Riba Golf 1. De baan wordt gezien als eerlijke uitdaging van start tot finish.

 

Omschrijving golfbaan

Deze iets kortere baan vereist nauwkeurigheid voor een goede score. De juiste clubkeuze zal het verschil maken, zeker op de 6e hole. Ondanks het feit dat de afstand slechts 330m van de back tee is, strekt deze hole zich in zijn volle lengte uit voor een rechts naar links tee shot om een door water bewaakte green te onthullen.

Het charmante clubhuis is geliefd. Geniet in het restaurant van het regionale mediterrane menu, ontspan in de gezellige lounge en bar, of maak gebruik van de mogelijkheid om de technische aspecten van uw spel te verbeteren op de driving range en het oefenterrein.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Resort course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6214 meter

Handicap m/v: 36/36

Ontwerp: Michael King

 

Adresgegevens

Vargem Fresca, EN 119, Infantado2135-194 Samora Correia
Portugal

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range (overdekt)

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073