Riba Golf 1 - Blue courseOok wel bekend als de blauwe baan is Riba Golf 1 ontworpen met toernooimogelijkheden in het achterhoofd. Riba Golf 1 bezorgd alle spelers, zelfs degenen met een hogere handicap een plezierige golfdag.

 

Omschrijving golfbaan
Deze lange smalle baan ligt in een gebied van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid omgeven door een grote kurkeikenbos en is aangelegd op een licht glooiend terrein; Het is een beloopbaar parcours.


De baan beloont nauwkeurig spel, dus lastig voor spelers met een lange drive, maar de slimme plaatsing van bunkers en waterhindernissen bieden een uitstekende uitdaging.

De kortste par 4 is de 14e hole, met een waterhindernis die in het spel komt, daar waar uw bal downhill zal landen. Clubkeuze is belangrijk voor uw volgende slag omdat er drie bunkers zijn te omzeilen voordat u de smalle green kunt bereiken, iets te veel naar links en uw bal heeft een duik genomen.

Het charmante clubhuis is geliefd. Geniet in het restaurant van het regionale mediterrane menu, ontspan in de gezellige lounge en bar, of maak gebruik van de mogelijkheid om de technische aspecten van uw spel te verbeteren op de driving range en het oefenterrein.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Championship course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6707 meter

Handicap m/v: 36/36

Ontwerp: Peter Townsend

 

Adresgegevens

Vargem Fresca, EN 119, Infantado2135-194 Samora Correia
Portugal

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range (overdekt)

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073