Quinta da Marinha GolfPrachtige baan gelegen tussen het strand en de bergen in een stuk ongerepte natuur.

 

Omschrijving golfbaan

Altijd een nieuwe uitdaging: De golfbaan op Quinta da Marinha heeft 18 holes en een lengte van 5.870 meter. De baan is gelegen in een stuk onvervalste natuur en biedt grote uitdagingen voor spelers van alle niveaus. Deze par 71 baan is ontworpen door de legendarische Robert Trent Jones Senior en heeft een prachtig uitzicht op de Atlantische Oceaan en het Sintra gebergte.

Tussen stad en natuur, tussen het strand en de bergen, Hotel Quinta da Marinha Golf Resort ligt in het prachtige gebied van Cascais / Sintra, op slechts 25 km van Lissabon. Het is dé ideale setting om optimaal van uw vakantie en de golf sport te genieten. Ontdek één van de beste resorts in Portugal. Het resort ligt op slechts 4 km van het centrum van Cascais en 30 km van de luchthaven. Als u hier verblijft, wordt u uitgenodigd om te genieten van de kust van Estoril, de plaats van duizend sensaties.

Het gebied, Lisbon Golf Coast - Costa Estoril, won de IAGTO Award in 2007 - Best Established Golfing Destination Europe. Daag uw vrienden of familie uit voor een mooie ronde golf. Het belangrijkste is dat u uw favoriete sport kunt beoefenen in een prachtige, natuurlijke omgeving.

De Quinta da Marinha Golf baan heeft vele (internationale) toernooien gehost:

In 1988, Ladies Masters, een wedstrijd die deel uitmaakte van de Women's Professional European Circuit, gewonnen door de Zuid-Afrikaanse Laurette Maritz-Atkins.
In oktober 2002, PGA Seniors Tour Championship, winnaar werd van Denis Durnian uit Engeland met -5. Het toernooi werd beslist na de dramatische sudden death play-off op hole 10. Denis Durnian werd geconfronteerd met voormalig Ryder Cup ster, Eamonn Darcy uit Ierland die opgaf na het raken van slechts één schot op de eerste hole van de play-off.
In juni 2007, Challenge Tour gewonnen door Engeland's Ross McGowan. Voormalig Ryder Cup speler Peter Baker, leidde na 3 rondes maar kon de fantastische laatste ronde van 66 van McGowan niet weerstaan. McGowan finishte op 12 onder par, 272, en drie slagen van de Welshman Stuart Manley, die afsloot met een ronde van 68.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Forest course

Par: 71

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5870 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Robert Trent Jones

 

Adresgegevens

Travessa do Visconde da Luz 16
2750 Cascais, Portugal

Faciliteiten

Buggyverhuur

Clubsverhuur

Clubhuis

Driving range

Pitching en putting greens

Pro-shop

Putting green

Zwembad


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073