Praia D´el Rey GolfKlimaat, kustlijn en fantasierijke baan komen hier samen om een golf uitdaging te creëren die zelfs veel bereisde spelers nog niet eerder hebben ervaren.

 

Omschrijving golfbaan

Deze par 73 golfbaan wordt gepresenteerd als twee negen holes banen, die u op avontuur sturen door weelderige vegetatie en een geurig dennenbos. Op de back nine zult u volop genieten van een links ervaring met spectaculaire uitzichten over de kust en oceaan.

Het is moeilijk om de essentie van één bepaalde hole van deze baan te benoemen, als u begint wordt uw ronde met de bergop en bergaf uitdagingen beloond met prachtig uitzicht op de Atlantische Oceaan, maar concentreer u op uw spel en niet op uw camera om waterhindernissen, lastige bunkers en de altijd aanwezige rough te vermijden.
 
Let op, u moet wat energie sparen voor het laatste loodje naar de 18e, omdat een enorme bergopwaartse par 5 van meer dan 620 meter op u wacht. Het is geen toeval dat deze baan momenteel door de website 100topgolfcourses.co.uk als 5e van Portugal wordt gerangschikt.

Deze baan is de spil in het 5* Praia D'el Rey Golf & Beach Resort en na een goede ronde golf kunt u profiteren van de uitstekende faciliteiten van clubhuis, bars en restaurants, health club, spa en de onberispelijke service.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Links course

Par: 73

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6434 meter

Handicap m/v: 36/36

Ontwerp: Cabell B. Robinson - 1997

 

Adresgegevens

Avenida D. Afonso Henriques Vale de Janelas
Óbidos
2510-451 Portugal

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches

Tennisbaan


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073