Penha Longa Golf - MonasteryPenha Longa combineert luxe en klasse met de geschiedenis en de natuur van de omgeving waardoor een elegant en spannend sportlandgoed gecreëerd is.

 

Omschrijving golfbaan

Een resort in de prachtige afzondering van de mystieke Sintra Hills, Penha Longa is één van de mooiste golf resorts van Europa. Het combineert luxe en klasse met de geschiedenis en de natuur van de omgeving waardoor een elegant en spannend sportlandgoed gecreëerd is. De 27 holes coveren de schaduwrijke dalen en draperen zich over de ruige hellingen, een triomf van modern design in een prachtig, rijk landschap.

De baan is gerangschikt in de top 30 van continentaal Europa en is ontworpen door de beroemde Robert Trent Jones jr. De fantastische 27 holes zijn gelegen in Sintra, slechts 20 minuten van Lisabon. Het resort maakt deel uit van het beschermde natuurgebied van Sintra en Cascais. Penha Longa Golf Resort bestaat uit de 18 holes Atlantic course en de 9 holes Monastery course. Deze laatste is de perfecte partner van de Atlantic course, even mooi, maar een fractie minder veeleisend.

Met zijn vergevingsgezinde fairways, moedige aanpak en kunstzinnige greens, biedt deze baan zowel een adrenaline rush als een rustgevende reis door één van de meest inspirerende landschappen van Portugal.

Robert Trent Jones II, de architect van de baan, heeft optimaal gebruik gemaakt van de steile hellingen van het terrein en de prachtige uitzichten op het omliggende landschap; over de bergen naar de zee.

Monastery course
De Monastery course is een negen holes, par 35 baan met een lengte van 2588 meter. Wij bieden deze baan aan als met een 18 holes greenfee (dus twee ronden). De baan ligt rond het historische hart van het resort en is de perfecte aanvulling op de Atlantic course, ideaal voor gasten die aankomen in de late namiddag, maar nog steeds graag een rondje golf spelen.


Kenmerken

Holes: 9

Type: Resort course

Par: 35

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 2588 meter

Handicap m/v: 36/36

Ontwerp: Robert Trent Jones Jr - 1992

 

Adresgegevens

Rua Mato da Mina, No. 18, Quinta da Beloura
2710-692 Sintra, Portugal

Faciliteiten

Bar

Buggyverhuur

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Jacuzzi

Kluisjes

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Sauna

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073