Oitavos Dunes GolfGelegen in het Sintra-Cascais Nationaal Park, is dit de eerste golfbaan in Europa en tweede in de wereld met de "Certified Gold Signature Sanctuary" erkenning.

 

Omschrijving golfbaan

Het doel van Oitavos Dunes Golf was om één van de mooiste golf ervaringen in Europa te creëren binnen het natuurlijke, elegante framework dat inherent is aan Quinta da Marinha. Dat is gelukt, kansen zoals deze zijn zeldzaam!

De oprichters waren van mening dat met een gebied zo rijk aan aangeboren schoonheid, de baan helemaal moest samensmelten in de omgeving, dus zorgen voor een natuurlijke uitstraling met variëteit en charme.

De routing is een continue lus van holes, vergelijkbaar met de ´Links´ banen in Schotland. De volgorde van de holes biedt een ongestoorde golf ervaring van begin tot eind. Vergezichten op de Atlantische Oceaan en de nabijgelegen Sintra bergen zijn te zien vanaf elke hole. Iedere hole draagt bij aan het uitgangspunt van de baan en het beleven van een unieke golfervaring, bekend als Oitavos Dunes Golf.

Het innovatieve ontwerp van het clubhuis heeft een eigentijdse stijl, met terrassen en grote delen van glas, zodat leden en bezoekers kunnen genieten van de diverse uitzichten op de omgeving, de baan, de zee en de zon. Zijn functie, elegantie en transparantie zijn de ´natuurlijke´ consequenties van de durf en de gevoeligheid van de architecten.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Links course

Par: 71

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 6303 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Arthur Hills - 2001

 

Adresgegevens

Avenida 25 de Abril Casa do Cedro, Cascais, Portugal

Faciliteiten

Buggyverhuur

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Pro-shop

Putting green

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073