Bom Sucesso GolfDeze door Donald Steel ontworpen par 72 baan is favoriet bij de moedige golfer; een strategische mind set is vereist, zelfverzekerde slagen en nauwkeurige plaatsing van de bal.

 

Omschrijving golfbaan

Ongeacht uw ervaring is dit een uitstekende baan om van het spel te genieten en uw vaardigheden te testen.

Op deze baan zult u worden geconfronteerd met alle denkbare obstakels, van lange heuvelachtige door bomen omzoomde fairways, meanderende beekjes, diepe meren, verborgen bunkers, verrassende doglegs, verhoogde greens, en nog veel meer!

De 17e hole par 5 heeft het allemaal, vanaf de tee kunt u 360°genieten van het uitzicht op het Lagoa de Óbidos meer, de Atlantische Oceaan, bergen aan de horizon en gebieden van weelderig groen bos.

De drive is een hele uitdaging, aan de linkerkant een ravijn en aan de rechterkant een out of bounds bos. Een brede bunker wacht links van de fairway, bewust ontworpen om uw keuzes te beperken bij het bedenken van de beste aanpak.

Bestudeer de dog leg en de bunkers die de verhoogde green beschermen voordat u de green benadert. Als u deze hole met een goede put en een goede score heeft verlaten mag u met recht een voldaan gevoel overhouden.

Het luxe clubhuis kijkt uit op de 18e green en is de perfecte omgeving om te ontspannen en af te schakelen, terwijl u de golfers kunt volgen naar een grand-finale.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5854 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Donald Steel - 2011

 

Adresgegevens

Bom Sucesso, 2510-662 Vau, Óbidos, Portugal

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range (overdekt)

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073