Club de Golf Quinta do PeruKom en ervaar de beste golfbaan van Lissabon!

Uw verwachtingen zullen worden geëvenaard door de schoonheid, de kwaliteit en de uitdaging van deze golfbaan. Quinta do Peru Golf & Country Club ligt dicht bij het pittoreske dorpje Azeitão en op slechts 20 minuten ten zuiden van Lissabon en biedt de beste golfervaring.

Deze baan "Parkland" is prachtig geïntegreerd in het landschap met de heuvels van Arrábida. Het was de locatie voor verschillende internationale golfevenementen en staat op de top 100 van Europese golfbanen.

Verschillende Europese landen hebben Quinta do Peru Golf & Country Club gekozen als trainingsbasis ter voorbereiding op het competitieseizoen.

Signature hole Quinta do Peru golfbaan

Hole 4 "Het mooiste uitzicht op Serra da Arrábida"

Hole 16 "Het ex-libris van de baan. Een van de mooiste holes en zeer uitdagend om uit te komen met een 3. Frontaal water helemaal tot aan de heuvelachtige green, omringd door twee bunkers.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parklandbaan

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5645 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: 1995

 

Adresgegevens

Alameda da Serra, 2  2975-666 Quinta do Conde

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range (overdekt)

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073