Vale do Lobo - Royal GolfGolf bij Vale do Lobo is een van de iconen van de Algarve. Geniet van de uitdaging van deze golfbanen met uitzicht op de oceaan.

Deel in onze passie voor golf bij Vale do Lobo. Geniet van onze twee 18-holes kampioenschapsgolfbanen, onze beroemde golfclub, uitzonderlijke faciliteiten en het hele jaar door een spannend dagboek met toernooien en competities.

De Vale do Lobo golfbanen
De Ocean en Royal golfbanen bieden de belichaming van uitmuntende golfsport in de Algarve.

De Royal course
De Royal Golf Course heeft glooiende fairways te midden van pijnbomen en prachtige meren omringd door wilde bloemen. De Royal Golf Course beschikt over de bijna eilandgreen van de 9e hole en de beroemde 16e hole waarbij een klif moet worden bedwongen, een van de meest iconische holes ter wereld, dat het ware symbool van golf in de Algarve is geworden.

Met hun locatie aan de oceaan, prachtige natuurlijke omgeving en unieke uitdagende holes, zijn de golfbanen van Vale do Lobo twee van de beste van Portugal. De Vale do Lobo Ocean en Royal banen zijn wereldberoemd en de thuisbasis van enkele van de meest iconische holes en golfbanen.

De onvergetelijke ervaring op de holes zet zich voort in het clubhuis. Hier vind je de golfshop, Fitnesscentrum, kleedruimtes en lockers. Clubs, buggy- en trolleyverhuur is ook beschikbaar.

Het altijd populaire Spikes Restaurant en de bar maken het clubhuis een uitnodigende bestemming voor zowel golfers als niet-spelers.


Kenmerken Vale do Lobo - Royal course

Holes: 18

Type: Championship course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5650 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Sir Henry Cotton, Rocky Roquemore

 

Adresgegevens

Vale do Lobo Resort 8135-034,

Algarve, Portugal

Faciliteiten

Bar

Buggyverhuur

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Clubhuis

Driving range

Fitness centrum

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073