Vale do Lobo - Ocean GolfGolf bij Vale do Lobo is een van de iconen van de Algarve. Geniet van de uitdaging van deze golfbanen met uitzicht op de oceaan.

Deel in onze passie voor golf bij Vale do Lobo. Geniet van onze twee 18-holes kampioenschapsgolfbanen, onze beroemde golfclub, uitzonderlijke faciliteiten en het hele jaar door een spannend dagboek met toernooien en competities.

De Vale do Lobo golfbanen
De Ocean en Royal golfbanen bieden de belichaming van uitmuntende golfsport in de Algarve.

De Ocean course
De Ocean Golf Course heeft golvende fairways die langs het natuurreservaat lopen, voordat ze langzaam naar de oevers van de Atlantische Oceaan leiden. De voorste negen bevinden zich op een licht heuvelachtig land dat kenmerkend is voor Vale do Lobo, omgeven door pijnbomen met uitzicht op zee vanuit verschillende holes. Vooral de achterste negen worden gekenmerkt door een spectaculair uitzicht op de oceaan, met enkele holes die bijna tot aan het strand reiken. Bij het bereiken van de top van de heuvel op de 11e, komen spelers plotseling bij een uitzicht dat geschikt is om de meest geconcentreerde golfer de adem te benemen. De fairway loopt recht naar beneden in de richting van het strand en, voor de volgende paar holes, zullen prachtige uitzichten en Atlantische briesjes de ronde van een speler gegarandeerd opwindend maken, zelfs als zijn spel beneden verwachting is.

Met hun locatie aan de oceaan, prachtige natuurlijke omgeving en unieke uitdagende holes, zijn de golfbanen van Vale do Lobo twee van de beste van Portugal. De Vale do Lobo Ocean en Royal banen zijn wereldberoemd en de thuisbasis van enkele van de meest iconische holes en golfbanen.

De onvergetelijke ervaring op de holes zet zich voort in het clubhuis. Hier vind je de golfshop, Fitnesscentrum, kleedruimtes en lockers. Clubs, buggy- en trolleyverhuur is ook beschikbaar.

Het altijd populaire Spikes Restaurant en de bar maken het clubhuis een uitnodigende bestemming voor zowel golfers als niet-spelers.


Kenmerken Vale do Lobo - Ocean course

Holes: 18

Type: Resort course

Par: 73

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5667 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Sir Henry Cotton

 

Adresgegevens

Vale do Lobo Resort 8135-034,

Algarve, Portugal

Faciliteiten

Bar

Buggyverhuur

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Clubhuis

Driving range

Fitness centrum

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073