Quinta de Cima GolfDeze baan is ontworpen om zowel de meer getalenteerde amateur als professionals met toernooi ambitie aan te trekken. Perfect voor mensen die op zoek zijn naar een uitdagend rondje golf!

 

Omschrijving golfbaan

De Quinta da Cima baan is een gerespecteerde Championship baan en is ontworpen als een toernooi baan. Getalenteerde amateurs en professionals worden uitgedaagd door een serie doglegs naar links en naar rechts met bunkers en meren die glooiende greens beschermen.

De baan vraagt vanaf de eerste tee nauwkeurigheid en goede club keuze waarbij u de karakteristiek van de baan gaandeweg zult ervaren. De 18e hole par 4 begint met een veeleisend shot over een waterhindernis, waarbij u zich bewust zult zijn van het meer aan de rechterkant, om met een laatste lastige chip de bal in de buurt van de hole te krijgen.

Gelegen in het Ria Formosa Natuur Reservaat, levert elk hole schitterende uitzichten, onderbroken door uitdagende hindernissen, zodat u van het spel én de prachtige achtergrond van de omliggende bergen en oceaan.

Deze baan wordt momenteel door top100 golfcourses.co.uk beoordeeld als No.7 in Portugal.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Championship course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6586 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Rocky Roquemore

 

Adresgegevens

8900-057 Vila Nova de Cacela
Algarve - Portugal

Faciliteiten

Bar

Buggyverhuur

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073