Quinta da Ria GolfDoor ervaren golfers omschreven als de meest adembenemende golfbaan in de regio. Deze prachtige baan levert een ontspannen rondje golf tegen een prachtige achtergrond.

 

Omschrijving golfbaan

Quinta da Ria is perfect gelegen zodat golfers van het spectaculaire uitzicht van het natuurreservaat Ria Formosa en de Atlantische Oceaan kunnen genieten.

De baan is door ervaren golfers omschreven als de meest adembenemende golfbaan in de regio; omdat u een onbelemmerd uitzicht zonder huizen, villa's of appartementen heeft waaraan u zich zou kunnen laten afleiden tijdens uw spel; het is u, de baan en het landschap.


Uw ronde begint met een 475 meter lange par 5 hole, die de karakteristiek van de baan weergeeft, de eerste helling naar verschillende heuvelachtige fairways. Op de back nine kunt u genieten van het panoramische uitzicht op zee omdat de baan dicht naar de kust en het strand voert.

De uitstekende Robinson Golf Academy is beschikbaar voor spelers die op zoek zijn om hun all-round golf prestaties te verbeteren, of om zich op een specifiek aspect van hun spel te laten verbeteren.

Quinta da Ria is de zusterbaan van Quinta de Cima en levert hetzelfde niveau aan klantenservice en aandacht voor detail als de grote zuster die door top100 golfcourses.co.uk gewaardeerd wordt als No.7 in Portugal.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Resort course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6053 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Rocky Roquemore

 

Adresgegevens

8900-057 Vila Nova de Cacela
Algarve - Portugal

Faciliteiten

Bar

Buggyverhuur

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073