Penina Golf - Resort course3 Banen op één resort, de chamionship baan, Resort baan en Academy baan, verbeter op deze baan uw strategisch inzicht. Deze 9 holes baan is strategisch veeleisend, dus de baan vormt ook een uitdaging voor de meer ervaren spelers. 

 

Omschrijving golfbaan

Het Penina Golf resort heeft ook twee 9-holes faciliteiten - "The Academy" deze baan vindt zijn weg tussen de holes van de Championship Course en "The Resort", aan de andere kant van het hotel. Deze 9 holes banen bieden u de mogelijkheid uw korte spel te fine-tunen en vormen een goede trainingsgrond voor de minder ervaren spelers.

De Resort baan is een 9 holes, par 35 parcours met een lengte van 2987 meter. Het is een zeer aangename baan om te spelen, niet zo veeleisend als de Championship course, maar genoeg goede holes om de beste golfers te testen. Het is een meer recente negen holes baan aan de noordkant van het hotel. Strategisch veeleisend, dus de baan vormt ook een uitdaging voor de meer ervaren spelers. Deze baan heeft 18 tees en maakt volledig gebruik van Sir Henry Cotton's principes met een aantal meren en zandhindernissen. Het is een aangename baan die de vaardigheden test van spelers van alle niveaus.

Holes 1, 2 en 3 hebben allen door bomen omzoomde par 4 dog legs waar het heel belangrijk is om niet van de fairway af te raken. De enige par 5 is de 499 meter lange 5e hole, lang en recht met een verhoogde green, een typisch "Penina kenmerk". De 6e hole, par 4, vereist een nauwkeurige slag door een smalle laan van hoge bomen. Deze prettige baan wordt beëindigd door een lange par 3 met vele bunkers en een lange par 4.

Het gehele resort is mede bekend geworden door de speciale aandacht die gewijd is aan de bescherming van de natuur. Met daarbij een driving range, chipping green, putting en bunker faciliteiten, is dit het perfecte golf resort.


Kenmerken

Holes: 9

Type: Resort course

Par: 35

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 2987 meter

Handicap m/v: -

Ontwerp: Sir Henry Cotton - 1966

 

Adresgegevens

Penina, 8501-952 Portimâo, Portugal

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073