Morgado GolfMet 18 holes is dit een meer open en gemakkelijkere baan, met de kenmerken van een linksbaan.

 

Omschrijving golfbaan

Met platte fairways en bunkers met Schotse inspiratie - maar in plaats van langs de kust zoals de traditionele links, is het in een park gesitueerd.

Omringd door de natuur, zijn landbouwvelden, in het typische Barrocal landschap van de Algare, verscholen tussen het heuvelachtige binnenland en de kust, met volop patrijzen en konijnen zijn dit de kenmerken van de Morgado-golfbaan. Tussen Portimão en Monchique, in een van de prachtige en grotendeels onbekende valleien van het achterland van de Algarve, is deze baan een uitdaging zowel voor degenen die hun eerste stappen zetten in golf als voor meer ervaren spelers die hun techniek willen testen of verbeteren.

De scorekaart heeft een par van 73 slagen, hoewel de lengte van de ronde wordt verzacht door de royale breedte van de fairways. De minder goede slagen kunnen echter worden bestraft door een van de vele bunkers die over de baan zijn verdeeld.

Omringd door traditionele soorten bomen die de regio kenmerken, zoals citrus- en olijfbomen, wordt de speler bij Morgado ondergedompeld in een kalme en serene sfeer.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Championship course

Par: 73

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6433 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Europe Golf design - 2003

 

Adresgegevens

Morgado do Reguengo Resort
8501-912 Portimão
Algarve, Portugal

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073