Monte Rei Golf & Country Club



De Monte Rei Golf & Country Club wordt momenteel door top100 golfcourses.co.uk beoordeeld als nummer 1 van Portugal.

 

Omschrijving golfbaan

Monte Rei biedt een unieke golfervaring dank zij het uitdagende ontwerp en de indrukwekkende locatie in de uitlopers van de oostelijke Algarve. U krijgt te maken met een aantal uitstekende bunkers in combinatie met lastige waterpartijen op elf van de achttien holes.

Deze uitdagende baan wordt momenteel door top100 golfcourses.co.uk gewaardeerd als No.1 in Portugal en 12e in Europa.

Dit is de eerste ¨signature course¨ die door Jack Nicklaus in Portugal is ontworpen, waarbij hij rekening heeft gehouden met de lay out van het omringende landschap en optimaal gebruik heeft gemaakt van de natuurlijke geografie.

Monte Rei kent geen zwakke holes maar de 13e hole met lastige bunkers en een green aan de oever van het meer is zeker het vermelden waard.

Het stijlvolle en weelderige clubhuis met state-of-the-art voorzieningen en een uitstekende service is een welkom toevluchtsoord na een dagje golf. De bars en restaurants hebben een uitgebreid menu, variërend van eenvoudige snacks tot culinaire hoogstandjes.

Golfers let op: Er is door het management van Monte Rei hard gewerkt om te worden erkend als een van de besten in Europa. De doorlopende investeringen en aandacht voor details is een garantie om deze positie ook in de toekomst te behouden.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Championship course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6567 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Jack Nicklaus - 2007

 

Adresgegevens

Sitio Do Pocinho - Sesmarias
8901-907 Vila Nova de Cacela
Algarve - Portugal

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073