Gramacho GolfUitdagende championship baan met een sfeervol clubhuis en een uitstekende keuken..

 

Omschrijving golfbaan

Gramacho is recent her-ontworpen tot een sublieme 18-holes golfbaan. Een geweldige prestatie van de ontwerper! De baan ligt op een prachtig heuvelachtig terrein met olijf-, amandel- en Johannesbroodbomen.

Na zijn succesvolle ontwerp van de Vale de Pinta baan, heeft Ronald Fream samen met de voormalige nummer 1 van de wereld, Nick Price, het unieke ontwerp van de Gramacho course gecreëerd. Deze baan stelt spelers in staat om de baan keer op keer te bespelen waarbij ze toch steeds weer worden geconfronteerd met nieuwe uitdagingen. De baan is zo ontworpen dat de speler technisch accuraat moet zijn en goed moet weten welke club hij moet kiezen vóór hij de bal raakt. Iedere vergissing daarin zal het aantal slagen laten oplopen.

Gramacho is meermaals gastheer geweest van de Portugese Ladies Open. Deze championship baan is heel plezierig om te bespelen, ook voor spelers met een hogere handicap. Afgezien van het fantastische ontwerp, zijn Ronald Fream en Nick Price er ook in geslaagd om het traditionele landschap hierin op te nemen door gebruik te maken van de natuurlijke rotsen en bestaande oude bomen aangevuld met aangelegde meren en bunkers. Tijdens het spelen van de baan maakt u een prachtige reis door dit landschap.

Het Gramacho Clubhuis, gelegen in het hart van het resort, biedt u een meer dan volledig aanbod van services. Het restaurant serveert heerlijke traditionele Portugese en internationale gerechten, vegetarische maaltijden, maaltijden voor diabetici en zelfs kindermenu´s.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Championship course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6107 meter

Handicap m/v: 27/35

Ontwerp: Ronald Fream - 1991

 

Adresgegevens

Gramacho Golf Resort
8400 Lagoa, Portugal

Faciliteiten

Bar

Buggyverhuur

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073