Espiche GolfEspiche Golf ligt in een natuurreservaat en op slechts vijf minuten van Lagos. Het is een eco-resort dat perfect is geïntegreerd in de omliggende natuurlijke omgeving en een unieke en authentieke ervaring biedt in de westelijke Algarve.

 

Omschrijving golfbaan

Conservering, behoud en innovatie van resource management vormen de kern van Espiche Golf. De 18 holes, par 72 golfbaan is ontworpen om moeiteloos te integreren in het omringende landschap van de Algarve en de inheemse flora en fauna van het gebied zijn bewaard gebleven, in overeenstemming met het ethos van natuurbehoud en natuurbehoud van het bedrijf.

Deze toewijding aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen is er een waarvan we geloven dat het Espiche Golf in staat zal stellen om voortdurend bij te dragen aan een duurzame toekomst.

De uitdagende 18-holes, par 72 baan bij Espiche, in Lagos, is ontworpen als aanvulling op het karakteristieke West-Algarve landschap door een duurzaam en milieuvriendelijk ethos te omarmen.
 
De meren, beekjes en inheemse beplanting werken om de lokale biodiversiteit te verrijken, terwijl een uniek golfspel en een omgeving voor golfers in de Algarve wordt gecreëerd.
 
De met bomen omzoomde fairways van Espiche Golf in Lagos, Portugal zijn strak en toch vergevingsgezind, wat een uitdagende korte game-ervaring biedt, terwijl de bunkers langs de grote golvende greens een precieze techniek vereisen.
 
Espiche Golf biedt een ervaring die golfers van alle niveaus in staat stellen hun spel op een opwindende en duurzame koers te duwen die anders is dan op alle andere golfbanen in de Algarve.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5862 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Peter Sauerman - 2012

 

Adresgegevens

Sítio dos Matos Brancos, 701 – N, 8600-114 Espiche, Lagos, Portugal

Faciliteiten

Bar

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073