Dom Pedro Golf - MilleniumMooie, heringerichte baan met een paar listige en uitdagende holes.

 

Omschrijving golfbaan

Deze conventionele par 72 baan is in het jaar 2000 geopend. Hoewel de totaal vernieuwde laatste negen holes - voorheen onderdeel van de 27-holes Laguna Course - in hun originele ontwerp een decennium eerder al gerealiseerd waren. De renovatie en het geheel nieuwe uiterlijk zijn beide het werk van de gerenommeerde golfbaan architect Martin Hawtree.

Martin Hawtree heeft zijn originele ontwerp van de oorspronkelijke 27 holes uitgebreid met nog eens 9 holes en daarmee zijn twee verschillende 18 holes banen (Laguna course en de Millennium course) gecreëerd. De nieuwe holes zijn onderdeel van de Millennium course en slingeren zich tussen het parklandschap van pijnbomen, die veel voorkomen aan de Algarve kust. De baan is plezierig om te bespelen, subtiel en met enkele zeer lastige situaties. Uitzondering is misschien wel de 6e hole (par 3) met een meer aan de linkerkant van de fairway in afwachting van uw afdwalende ballen.


Dom Pedro Golf is op dit moment de belangrijkste speler op de Portugese markt voor exclusief golftoerisme. Het bezit en beheert een van de grootste golfbaancollecties in Europa. Dom Pedro Golf biedt de keuze tussen acht kampioenschapsbanen, waaronder de "famous five" van Vilamoura in de Algarve, Victoria, waar de Portugal Masters in 2007-2009 plaatsvonden; De oude banen; Pinhal, Laguna, en Millennium.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 6176 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Martin Hawtree - 2000

 

Adresgegevens

8125-507 Vilamoura
8125, Portugal

Faciliteiten

Bar

Buggyverhuur

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073