Castro Marim Golf & Country ClubU speelt een perfecte combinatie van twee 9 holes banen met spectaculair uitzicht over de bergen, zee en rivier.

 

Omschrijving golfbaan

De Castro Marim Golf en Country Club heeft 27 holes, bestaande uit drie 9 holes banen; de "Grouse course", de "Atlantic course" en de "Guadiana course". Op deze banen heeft u de mogelijkheid om een uitstekende combinatie van twee keer 18 holes te kunnen spelen. Hierbij krijgt u adembenemende uitzichten over de bergen, rivier en Atlantische oceaan. Deze uitzichten zijn onderdeel van het spectaculaire landschap waarvan mensen die graag willen golfen en degenen die gewoon willen ontspannen volop kunnen genieten. Alle drie de banen zijn ontworpen om plezier en uitdaging te bieden aan spelers van alle niveaus.

De uitdagende aspecten van de banen wekken de interesse van de ervaren spelers maar zijn ook een goede test op de bekwaamheid van de golfer met een gemiddelde handicap. Voor beide niveaus is het aangenaam spelen. In het ontwerp van de baan is ten volle gebruik gemaakt van het heuvelachtige terrein, aangevuld met mooie meren. De bomen, bunkers en water hindernissen maken het spel uitdagend en veeleisend en vragen om precieze approach shots.

Een driving range, chipping en putting green zijn gebouwd om te voldoen aan de vraag naar oefen faciliteiten. Een ander interessant detail op Castro Marim is het irrigatie systeem. De gehele baan wordt geïrrigeerd door middel van een ondergronds systeem, de zogenaamde "lekkende pijpleiding". Hierdoor kunnen golfers spelen op momenten dat banen met conventionele irrigatie normaliter niet beschikbaar zijn. Stelt u zich eens voor op de baan op een zwoele avond in augustus om 21 uur. U kunt na uw spel getuige zijn van de zonsondergang aan de Algarve voor u gaat dineren bij deze unieke golfclub met uitzicht op de Atlantische oceaan.

Overige faciliteiten
Het clubhuis van de Castro Marim Golfe and Country Club, bekend om zijn warme, ontspannende sfeer, heeft een golf receptie, pro shop, kleedkamers en een gezellig cafetaria met bar. Het cafetaria en de bar hebben een openlucht terras met prachtig uitzicht over de kust van de Algarve en de Guadiana rivier. Het cafetaria is het hele jaar door geopend en biedt steeds een grote variëteit aan heerlijke maaltijden voor alle smaken.


Kenmerken Grouse

Holes: 9

Type: Parkland course

Par: 36

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 3017 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Terry Murray

 

Adresgegevens

RUA LAVAJINHO CASTRO MARIM, CASTRO MARIM, FARO, 8950
PORTUGAL

Kenmerken Atlantic

Holes: 9

Type: Parkland course

Par: 35

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 2508 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Terry Murray

 

Adresgegevens

RUA LAVAJINHO CASTRO MARIM, CASTRO MARIM, FARO, 8950
PORTUGAL

Kenmerken Guadiana

Holes: 9

Type: Parkland course

Par: 36

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 2757 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Terry Murray

 

Adresgegevens

RUA LAVAJINHO CASTRO MARIM, CASTRO MARIM, FARO, 8950
PORTUGAL

Faciliteiten

 

Bar

Buggyverhuur

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Pro-shop

Putting green

Cafetaria

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073