Boavista GolfDe Boavista-golfbaan, ontworpen door Howard Swan, is een uitdagende baan, met name de holes 6 en 8 waar golfers de bal over een ravijn moeten slaan

De baan, die in 2002 werd geopend, hield rekening met de natuurlijke contouren van het terrein en maakte subliem gebruik van het omringende landschap, met uitzicht op zeldzame schoonheid over de baai van Lagos (oost) en Serra de Monchique (noord).

De uitstekende omstandigheden voor het onderhouden van de baan, de verscheidenheid aan holes en de hele omgeving maken Boavista Golf tot een unieke ervaring voor al haar bezoekers.

Met twee verschillende secties begint de baan met een kronkelende helling in hole 1, par-4, omgeven door subtropische vegetatie.

De eerste 9 holes brengen spelers naar het hoogste punt van het resort, waar de 9e tee een verplichte stop is voor diegenen die willen genieten van het adembenemende panoramische uitzicht.

De volgende holes dalen af ​​naar een gebied omringd door waterlopen, meren en pittoreske bruggen waar de tuinen in overvloed aanwezig zijn. Als u uw golf wilt verbeteren, weet dan dat we de aanwezigheid van een golfprofessional hebben, beschikbaar om u een les en nuttig advies te geven.

Boavista Golf & Spa heeft een practice area voor het oefenen van korte games met drie greens: een voor putten, een andere voor chippen en een andere met bunkers.

De faciliteiten omvatten ook een driving range. Douches met douchecabines zijn ook beschikbaar voor gebruik door leden en gasten.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Resort course

Par: 71

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6167 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Howard Swan

 

Adresgegevens

Quinta da Boavista, 8601-901 Lagos, Portugal

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073