Benamor GolfEen heuvelachtige en pittoreske baan met een welverdiende reputatie voor uitstekend baanonderhoud.

 

Omschrijving golfbaan

Het glooiende landschap van deze baan biedt uitzicht op de Atlantische Oceaan en de bergen van de Serra do Caldeirã. Voor spelers die van uitdaging houden, is het spelen op Benamor een buitengewoon prettige ervaring.

De baan heeft zoveel mogelijk oude bomen van het oorspronkelijke landschap behouden en daarmee natuurlijke obstakels gecreëerd. Door de aanleg van waterhindernissen en goed geplaatste bunkers zal de nauwkeurigheid van de golfer op de proef worden gesteld. De 13e hole (par 4) is een uitdaging waarbij de fairway door een beek wordt doorkruist, hetgeen een lange slag vereist en een nauwkeurige pitch, als u voor een birdie wilt gaan.


De baan heeft een uitstekende reputatie als het om baanonderhoud gaat en is in 2001 door de Portugese Golf Federatie als de best onderhouden baan in Portugal geselecteerd.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 71

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5497 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Sir Henry Cotton - 1986

 

Adresgegevens

Quinta de Benamor
Conceição
8800-067 Tavira
Portugal

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073