Alamos GolfMeer dan alleen een golftest, deze cursus belichaamt de harmonie die kan worden bereikt tussen de mensheid en de natuur.

 

Omschrijving golfbaan

Met een prachtig uitzicht op de heuvels van Serra de Monchique, meren en landbouwgrond, roept het het gevoel op dat je ver weg bent van alles. Meer dan alleen een golftest, deze cursus belichaamt de harmonie die kan worden bereikt tussen de mensheid en de natuur.

Dit is een indrukwekkende golftest. Hoewel de lengte van de ronde relatief kort is, is Álamos Golf Course een constante uitdaging. Met 18 holes is dit een redelijk technische, maar smalle baan, met greens die kleiner zijn en zeer uitgebreid, golvend.

Met een prachtig uitzicht op de heuvels van Serra de Monchique, meren en landbouwgrond, deze cursus produceert ontspanning en rust. Hoewel het een kortere baan heeft dan de golfbaan Morgado (Par 71), beschikt het over alle benodigde functies om aan de verwachtingen van de meest veeleisende speler te voldoen.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Championship course

Par: 71

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5641 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: European Golf Design - 2006

 

Adresgegevens

Morgado do Reguengo Resort
8501-912 Portimão
Algarve, Portugal

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073