Sancti Petri HillsSpeel in een van de meest fantastische provincies van Spanje, zowel historisch gezien als qua omgeving. Na een ronde kunt u genieten van het mooie Barrosa Beach dat slechts op 2 minuten afstand ligt.

 

Omschrijving golfbaan

Op deze baan vindt u zich omringd door waterobstakels, maar kijk ook uit voor de strategisch geplaatste bunkers. Er bevinden zich een aantal waterhindernissen die u moet overbruggen, maar er zijn ook holes die met een extra slag en enige precisie gemakkelijk te bespelen zijn. Hoe dan ook het is van begin tot eind een avontuurlijke baan.

Deze speciale baan is ontworpen door de wereldberoemde Manuel Piñero voor ontspanning, maar ook om uitdaging te bieden voor golfers op alle niveaus. Gelegen in een van de meest fantastische gebieden van Spanje met rondom 4 en 5 sterren Resorts, zult u zich hier geen moment vervelen. 

Na uw ronde golf zult u zeker genieten van een welverdiende verfrissing in het clubhuis, maar vergeet niet dat er in Chiclana ook adembenemende stranden zijn om te ontspannen.

U kunt ook kiezen om meer van de facinerende Andalusische cultuur op te snuiven. Wat dacht u van een bezoek aan de beroemde sherry bodegas?


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 68

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 4767 meter

Handicap m/v:

Ontwerp: Manuel Piñero - 2006

 

Adresgegevens

Urb. Lomas de Sancti Petri, C/ Marco Aurelio,

11139 Sancti Petri, Cádiz, Spain

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Kinderspeelplaats

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range (overdekt)

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073